Sos Sałatkowy Z Ziół Dijon

Sos Sałatkowy Z Ziół Dijon
Sos sałatkowy z ziół Dijon to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 33 kalorie. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w przybliżeniu 10 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga musztardy dijon, pieprzu, cukru i pietruszki. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z kopru włoskiego z cykorii Radicchio z pikantnym dressingiem ziołowym Dijon, Dijon-opatrunek ziołowy, oraz Kremowy Sos Ziołowy Dijon.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać na sałatkę. Przechowuj resztki w lodówce.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest David Bruce Russian River Chardonnay. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
David Bruce Russian River Chardonnay
David Bruce Russian River Chardonnay
Jasny słomkowy kolor z aromatami mandarynki, twarogu cytrynowego, owoców pestkowych, białych kwiatów i nutą toffi. Na podniebieniu są smaki białego grejpfruta, brzoskwini, prażonych orzechów pekan o zrównoważonej kwasowości i nutach mineralnych.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn