Sos sałatkowy w stylu włoskiej restauracji II

Sos sałatkowy w stylu włoskiej restauracji II
Przepis sos sałatkowy w stylu włoskiej restauracji II jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Ta przystawka ma 257 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, ocet winny, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka Z Kurczakiem W Stylu Restauracji, Chuda Sałatka z kurczaka Buffalo z sosem z greckiego jogurtu z sera pleśniowego i sałatkami restauracyjnymi, oraz Włoska Restauracja Kurczak.

Instrukcje

1
W blenderze połączyć majonez, ocet, olej, syrop kukurydziany, parmezan, ser Romano, czosnek, włoskie przyprawy, natkę pietruszki i sok z cytryny. Zmiksować na gładką masę. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Ser RomanoSer Romano
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MajonezMajonez
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn