Sos sałatkowy w stylu włoskiej restauracji II
Przepis sos sałatkowy w stylu włoskiej restauracji II jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje 47 centów za porcję. Ta przystawka ma 257 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 61 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, ocet winny, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka Z Kurczakiem W Stylu Restauracji, Chuda Sałatka z kurczaka Buffalo z sosem z greckiego jogurtu z sera pleśniowego i sałatkami restauracyjnymi, oraz Włoska Restauracja Kurczak.
Instrukcje
W blenderze połączyć majonez, ocet, olej, syrop kukurydziany, parmezan, ser Romano, czosnek, włoskie przyprawy, natkę pietruszki i sok z cytryny. Zmiksować na gładką masę. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.