Sos sałatkowy z klonem i musztardą Dijon
Przygotowanie sosu sałatkowego z klonem i musztardą dijon zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 47 kalorii , 0 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 41 centów za porcję przepis ten pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 13 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, oliwy z oliwek, ząbków czosnku i syropu klonowego. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Chrupiące wafle nadziewane kurczakiem i sosem klonowo-musztardowym Dijon , chrupiąca zimowa sałatka z dressingiem klonowo-gorgonzola oraz sałatka z gruszką, serem kozim i szpinakiem z ciepłym dressingiem klonowo-bekonowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką wymieszaj wszystkie składniki; dobrze wstrząśnij. Przechowuj w lodówce. Wstrząśnij przed podaniem.