SOS Remoulade

SOS Remoulade
SOS Remoulade to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 15 minut. Mieszanka soku z cytryny, selera, musztardy kreolskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Gotowane krewetki z sosem Rémoulade i pikantnym sosem koktajlowym, Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), oraz SOS Remoulade.

Instrukcje

1
10 pierwszych składników wymieszać w misce. Smak i dodać sól w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Podczas ubijania mieszankę, dodać oliwę z oliwek w wolnym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać seler i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
4
Dodaj kilka kropli ostrego sosu, jeśli pożądany jest bardziej pikantny smak. Sos powinien być pikantny i pikantny. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn