Sos pomidorowy mojej mamy

Sos pomidorowy mojej mamy
Sos pomidorowy mojej matki może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 187 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, pieprz, sól morska, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Spróbuj Matka Rimmy ' s pomidor bazylia Vinaigrette, Sos Marinara mojej matki, oraz Kurczak mojej matki z sosem Barbeque dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Otwórz puszkę pomidorów i wlej sok do miski. Użyj pokrywki, aby przycisnąć pomidory, aby uzyskać jak najwięcej soku. W puszce, unikając cięcia się obręczą, użyj ręki, aby wycisnąć pomidory na miąższ. Ponownie odcedzić nowe soki, a sok i miąższ rezerwować osobno. Napełnij pustą puszkę do połowy wodą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać oliwę w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać cebulę i gotować ze szczyptą soli, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać czosnek i gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać soki pomidorowe i doprowadzić do wrzenia. Dusić na wolnym ogniu, aż sok zgęstnieje, następnie dodać pokruszony miąższ pomidorowy, oregano, połowę puszki wody, liść laurowy oraz sól i pieprz do smaku. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu, aż mieszanina zgęstnieje i zmniejsza się do około 3 1/2 filiżanki, około 30 do 45 protokół. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje3
Ocena Zdrowia67
Magazyn