Sos Pomidorowy

Sos Pomidorowy
Need a SOS bezglutenowy, pierwotny i wegetariański? Sos pomidorowy może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ząbki czosnku, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Nasi Daging Kedah & Air Asam Tomato (Kedah Beef Rice with Tomato Sour Gravy), Sos Pomidorowy, oraz Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć czosnek i cebulę w gorącym oleju na średniej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. Wymieszać pomidory; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z ubijania śmietany i pozostałych składników; dusić, mieszając od czasu do czasu, 4 do 5 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn