Hot Fudge Piñon Sauce to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz orzeszki piniowe, ekstrakt waniliowy, kakao i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Piñon Hot Fudge, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Orzechy pulsuj w robocie kuchennym do grubego zmielenia (Tekstura kuskusu).
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 3/4 szklanki ciepłej wody i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dodaj śmietanę, syrop kukurydziany, ocet i chipsy czekoladowe. Podnieść ciepło do średniej-wysokiej i gotować mieszaninę przez 8 do 10 minut, wirując od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona (mieszanina będzie cienka i lepka); usunąć z ognia. Wymieszaj niesłodzoną czekoladę, masło, wanilię i orzeszki piniowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone