SOS Pieczony Musztardowy

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony sos musztardowy spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju canolan, sok z cytryny, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Wózki z pieczoną szynką i kremowym sosem musztardowym, Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Rozłóż 6 łyżek musztardy Dijon na przygotowanej blasze do pieczenia skąpy 1/4 cala grubości.
Piec musztardę przez 10 do 12 minut, aż na powierzchni powstanie skorupa i musztarda będzie lekko jędrna.
W blenderze połącz pieczoną musztardę, sok z cytryny, ocet, kapary i solankę z pozostałymi 2 łyżkami musztardy Dijon i zmiksuj na gładką masę. W blenderze wlać oliwę z oliwek i olej rzepakowy do zgęstnienia.
Przełożyć dressing do słoika; wymieszać z musztardą pełnoziarnistą. Doprawić solą i podawać.