Sos pieczarkowy i Prosciutto: Ragu di Funghi e Prosciutto
Sos pieczarkowy i Prosciutto: Ragu di Funghi e Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 617 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, prosciutto, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Prosciutto & Fontina kurczak w sosie cytrynowo-grzybowym, Prosciutto-Polędwica wieprzowa faszerowana sosem pieczarkowym, oraz Prosciutto & Fontina kurczak w sosie cytrynowo-grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i prosciutto w ciężkim rondlu 4-quart na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę na bogaty złoty brąz, o 10 protokół.
Dodać grzyby i pietruszkę, i saute, aż grzyby są bogate złoty brąz, o 10 minut więcej.
Dodaj podstawowy sos pomidorowy i doprowadzić do żywej bańki. Gotować, odsłonięte, przez 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj ugotowany makaron do bólu i wrzucić do herbu dobrze.
Podawać natychmiast, posypane startym serem.
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.