Sos Pieczarkowy: Funghi Trifolata
Sos grzybowy: Funghi Trifolata może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby cremini, letnią wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Polpettone in umido con funghi (klopsik w sosie pomidorowo-grzybowym), Penne ai funghi (Penne z sosem grzybowym), oraz Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu).
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12 do 14-calowej patelni saute, na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i 8 uncji pokrojonych grzybów i gotować przez 5 do 6 protokół.
Dodać sól i makaron z 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu na patelni i wrzucić szybko.
Dodać pozostałe 4 surowe pokrojone pieczarki i wrzucić ponownie, off ciepła.
Podawać natychmiast, posypane startym serem.
Umieść oba rodzaje mąki w dużej misce i wymieszaj, aby dobrze wymieszać. Zrobić dobrze w środku mieszaniny mąki i dodać trochę wody na raz, mieszając rękami, aż ciasto powstaje. Możesz potrzebować więcej lub mniej wody, w zależności od wilgotności w kuchni.
Umieścić ciasto na mące i ugniatać jak chleb, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 do 10 minut. Przykryć ciasto i odstawić na 10 minut w temperaturze pokojowej.
Rozwałkuj ciasto na długie kołki o grubości około 1/4 do 1/2 cala.
Ułóż pasma makaronu między 2 rękami i lekko zwijaj w tę iz powrotem, aby stworzyć lekko spiralny, podobny do węża makaron.
Pici umieścić na blasze, która została posypana mąką z kaszy mannej, makaron przykryć czystym ręcznikiem do naczyń i odstawić, aż będzie gotowy do użycia. W tym momencie makaron można zamrażać przez kilka miesięcy.