Sos Orzechowy Curry Czerwony

Sos Orzechowy Curry Czerwony
Czerwony Curry Peanut Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka sosu rybnego, sok z cytryny, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Sos Orzechowy Curry Czerwony, oraz Najlepszy Tajski Sos Curry-Orzechowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu na średnim ogniu, ubijając do połączenia. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut lub aż lekko gruby. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn