SOS Morelowy

SOS Morelowy
SOS morelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wino porto, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Morel & Quinoa Faszerowana Wołowina Z Bourbonem Morel Pan Jus, Łosoś z czerwonym winem-SOS Morelowy, oraz Makaruni makaron z sosem grzybowym morelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść Smalce w 2 szklankach wrzącej wody; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Usuń smardze łyżką szczelinową, zachowując bulion. Wywar szczep, odrzucając wszelkie pozostałości piaszczyste w dnie patelni. Posiekaj morele. Odstaw morele i bulion na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Masło i olej ciepła w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż masło topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać świeże grzyby i cebulę. Gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż cebula jest rumiane; dodać Smalce, Wino, i ocet. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj zarezerwowany bulion; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
6
Mąkę połączyć z wodą, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Dodać do mieszanki grzybowej. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż zgęstnieje i gładkie. Wymieszać pół na pół i pozostałe składniki. Gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Podawać na Yukon Gold Mash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yukon Gold PotatoYukon Gold Potato
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSos
Magazyn