SOS morelowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wino porto, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Morel & Quinoa Faszerowana Wołowina Z Bourbonem Morel Pan Jus, Łosoś z czerwonym winem-SOS Morelowy, oraz Makaruni makaron z sosem grzybowym morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść Smalce w 2 szklankach wrzącej wody; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Morelowe
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Usuń smardze łyżką szczelinową, zachowując bulion. Wywar szczep, odrzucając wszelkie pozostałości piaszczyste w dnie patelni. Posiekaj morele. Odstaw morele i bulion na bok.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Masło i olej ciepła w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż masło topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać świeże grzyby i cebulę. Gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż cebula jest rumiane; dodać Smalce, Wino, i ocet. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Grzyby Morelowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj zarezerwowany bulion; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 protokół.
Mąkę połączyć z wodą, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Dodać do mieszanki grzybowej. Gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż zgęstnieje i gładkie. Wymieszać pół na pół i pozostałe składniki. Gotować 5 minut.