SOS Morelowo-Miętowy
Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś plusk nektaru morelowego, moreli, liści mięty i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Musujące Morelowo Miętowe Sours, Morela i mięta, oraz Kurczak migdałowo-morelowy z miętowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sok z cytryny, syrop cukrowy i sok z limonki. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
W przypadku soku morelowo-miętowego: zmiażdżyć cukier i liście mięty w dzbanku.
Dodaj kwaśną mieszankę, gin i nektar morelowy i wymieszaj do połączenia.
Podawać w szklankach z kamieniami na kruszonym lodzie i udekorować gałązkami mięty i klinem moreli, jeśli używasz.