Sos mięsny może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 878 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.88 za porcję. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, paprykę, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos musztardowy – ten sos jest łatwy do wykonania i dobrze komponuje się z mięsem i warzywami, SOS Trzyosobowy, oraz Najlepszy Sos Mięsny. EVER dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny i kiełbasy, aż całkowicie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wyjmij mięso z garnka łyżką szczelinową i włóż do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odrzuć tłuszcz w garnku, ale nie czyść garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Mżawka w oliwie z oliwek. Gdy jest podgrzewany, wrzucić cebulę i paprykę. Mieszamy przez 1 1/2 minuty, a następnie dodajemy czosnek. Wymieszać i gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Wlać wino i pozostawić do pęcherzyków i zmniejszyć na około 1 1/2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać pokruszone pomidory, sos marinara i koncentrat pomidorowy. Wymieszać, aby połączyć, a następnie dodać cukier, sól, oregano, tymianek, pokruszony czerwony pieprz, jeśli używasz i liście laurowe. Wymieszać, a następnie dodać gotowaną mieloną wołowinę i kiełbasę i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)
Słonina Wieprzowa
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Umieścić pokrywkę na garnku i pozostawić na wolnym ogniu przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj trochę wody lub trochę bulionu o niskiej zawartości sodu, jeśli potrzebuje więcej płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
10
Po godzinie dodaj mieloną pietruszkę i skórkę parmezanu, jeśli używasz (lub starty parmezan, jeśli wolisz-lub jedno i drugie!). Wymieszać, aby połączyć, a następnie umieścić pokrywkę z powrotem na i pozostawić na wolnym ogniu przez kolejne 30 minut lub tak. Liście laurowe wyrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Podawaj dużą miskę olejowanego makaronu i sosu mięsnego, aby goście mogli służyć sobie. Każdą porcję ułożyć z mieloną pietruszką i tartym parmezanem (lub wiórkami parmezanu) i podawać z dużym kawałkiem chleba czosnkowo-serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)