Sos Miodowo-Musztardowy Ancho

Sos Miodowo-Musztardowy Ancho
SOS Ancho Honey Mustard to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 30 fanów. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w ok. 5 minut. Jeśli masz proszek ancho chile, musztardę dijon, ocet winny ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Sos Miodowo-Musztardowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem musztardę, miód, proszek ancho, czosnek w proszku, i ocet winny ryżowy w małej misce, aż równomiernie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn