SOS Maślany Z Kremem
SOS budyniowy maślany to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka maślanki, fasola waniliowa, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto maślane z sosem budyniowym, Pieczone jabłka z sosem maślanym, oraz Placek Z Kremem Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić żółtka i cukier w średniej misce, aż będzie bardzo gęsty i blady, o 3 protokół.
Śmietanę wlać do ciężkiego, średniego rondla. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii za pomocą małego noża i dodać nasiona i połówki strąków do śmietany. Doprowadzić krem do gotować na średnim ogniu; usunąć z ognia, jak tylko bąbelki zaczynają tworzyć się wokół krawędzi rondla.
Powoli miksturę gorącej śmietany ubić w miksturę żółtkową. Powrót mieszaniny do rondla,i ciepła na średnim ogniu. Stale mieszaj drewnianą łyżką, upewniając się, że mieszasz na całym dnie patelni i w rogach, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć tylną część łyżki, około 3 minut. Po zakończeniu Tor narysowany przez krem z tyłu łyżki nie zamyka się.
Podawać na ciepło lub umieścić patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 25 minut lub aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu; przechowywać w lodówce, aż ostygnie. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej.