SOS Marchand de vin

SOS Marchand de vin
Marchand de vin sos może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, pomidor, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie super. Spróbuj SOS redukcyjny z czerwonego wina (Marchand du Vin), Stek z sosem z szalotki-czerwone wino (Bifteck Marchand De vin), oraz Pieczona Polędwica Wołowa Ze Śmietaną, Rzepa I Marchand dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić w mące i gotować, ubijając stale, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać cebulę i grzyby; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
3
Dodaj pomidora i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i dusić, mieszając od czasu do czasu, 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
4
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn