Sos do makaronu z włoską kiełbasą może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.66 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 385 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, Bazyl, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Włoska kiełbasa faszerowana papryką z sosem makaronowym, Słodki włoski sos do makaronu z kiełbasą w powolnej kuchence, oraz Makaron z włoską kiełbasą, klopsikami, grzybami i sosem pomidorowym z czerwonego wina.
Instrukcje
1
Usunięto osłonkę z ogniw kiełbasy i pokroić w plastry 1/2 cala. Na dużej patelni, brązowy kiełbasa na średnim ogniu przez około 10 protokół; usunąć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do Kiełbas
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Na dużej patelni, podgrzać mieloną wołowinę, oliwa z oliwek, czosnek i cebula na średnim ogniu, aż mięso będzie ładnie rumiane;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać pomidory i sos pomidorowy; wymieszać z solą, zmielonym czarnym pieprzem, bazylią, oregano, liściem laurowym i gotowaną kiełbasą. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Sos Pomidorowy
Liście Laurowe
Pomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Kiełbasa
Bazylia
Sól
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
6
Ugotowany sos wymieszać z gorącym makaronem i usunąć liść laurowy z sosu przed podaniem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.