SOS Kolendrowo-Orzechowy
SOS kolendrowo-orzechowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Jeśli masz kolendrę, pieprz, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak w sosie Kolendrowo-orzechowym, Letnie Roladki Z Indyka Z Sosem Orzechowym Cilantro, oraz Kotlety wieprzowe z kolendry w sosie Chipotle-orzechowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Dodać masło orzechowe i wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Ostudzić i wymieszać z kolendrą i miętą.