SOS Kantalupowy

SOS Kantalupowy
SOS kantalupowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kantalupę, Likier melonowy, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeży kantalupa z kremem Mascarpone i podwójnym sosem jagodowym, Ciasto Z Kantalupą, oraz Krem Z Kantalupy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Wyluzuj, jeśli chcesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Uwaga: aby pominąć Likier melonowy, zwiększ sok pomarańczowy do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
MelonMelon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSos
Magazyn