Sos Jabłkowy

Sos Jabłkowy
Sos jabłkowy może być tylko sos, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, szałwia, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sos Jabłkowy, Sos Z Indyka Jabłkowego, oraz Indyk z grilla jabłkowego z sosem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na średnim ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić w mące i gotować, często mieszając, aż złoty blond, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Stopniowo dodawać indycze krople lub bulion w stałym strumieniu, stale ubijając, a następnie dodawać cydr jabłkowy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, 10 do 15 protokół. Wymieszać z szałwią i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JabłecznikJabłecznik
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia, podgrzewając na średnim ogniu przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn