SOS jabłkowo-rodzynkowy
Grube jabłko i sos z rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 92 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, złote rodzynki, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Naleśniki dyniowo-Ricottowe z grubym sosem jabłkowo-Rodzynkowym, Grube Ciasto Jabłkowe Z Sosem Maślanym, oraz Szynka z sosem żurawinowym Jabłko orzech dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu.
Dodać jabłko i gotować, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Dodaj cydr lub sok, bulion, rodzynki, sól i pieprz. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż jabłko zmięknie, o 3 protokół.
Polać sosem lub łyżką gotowanego mięsa.Dobre dla: wieprzowina