SOS Jabłkowo-Gruszkowy
SOS jabłkowo-gruszkowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mielonego cynamonu, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. W cenie 56 centów za porcję, ten przepis można uznać za bardzo przystępne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Każde jabłko ma swoją Star & a na sos jabłkowo-gruszkowy, SOS Jabłkowo-Gruszkowy, oraz SOS Jabłkowo-Cranowo-Gruszkowy.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu; dodać gruszki, jabłka, woda, i ekstrakt z wanilii do gorącej patelni. Przykryć i gotować mieszankę owoców na wolnym ogniu przez 10 minut; zdjąć pokrywkę i gotować, aż większość płynu odparuje i owoce zmięknie, 10 do 15 więcej minut.
Wyjmij patelnię z ognia i przenieś mieszankę owoców i pozostałą ciecz do robota kuchennego. Proces do uzyskania gładkiej konsystencji; wymieszać z cynamonem.
Podawać na ciepło lub przechowywać w lodówce do 4 dni.