SOS: Hollandaise
SOS: Hollandaise może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Przepis ten zachwycił 159 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, żółtka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to SOS: Lexington Dip, Klopsiki z sosem BBQ, oraz SOS: Aioli.
Instrukcje
Napełnij średni rondel wodą o średnicy 1 cala i gotuj na wolnym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Żółtka umieścić w średniej misce i ubijać, aż rozjaśnią się w Kolorze, o 1 minutę.
Umieść miskę z jajkami na rondlu z gotującą się wodą i ubijaj stale, aż zagęszczona i podwojona objętość, około 3 do 5 minut.
Wyjąć miskę z rondla z wodą i ubić na maśle 1 łyżkę na raz.
Ubij sok z cytryny, sól i cayenne. Użyj natychmiast lub utrzymuj ciepły, pokryty, nad podwójnym brojlerem na bardzo małym ogniu do 30 minut.