SOS Guasacaca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Guasacaca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 95 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Guasacaca, Guasacaca (SOS Awokado), oraz SOS Guasacaca (Wenezuela) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wszystko z wyjątkiem oliwy z oliwek w robocie kuchennym i proces, aż w większości gładkie.
Dodaj oliwę z oliwek w strumieniu z procesorem działa i przetwarzać do gładkiej.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 1 godzinę, aby smaki się zmieszały. Smak i dostosować przyprawy.
Podawać sos w temperaturze pokojowej z mięsem, rybą lub frytkami warzywnymi. Jeśli zostały wykonane z wyprzedzeniem, przechowywać, pokryte, w lodówce, ale doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.