SOS Grzybowo-Quinoa

SOS Grzybowo-Quinoa
Grzyb-Quinoa Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól i świeżo zmielony pieprz, quinoa, borowiki grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czosnek Grzyb Quinoa, Risotto Z Komosą Pieczarkową, oraz Patelnia z quinoanem i grzybami.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć porcini i 1 szklanka wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odstawić, aż grzyby utykają, około 20 minut. Delikatnie wycisnąć grzyby, aby usunąć ziarno, następnie podnieść z wody, wycisnąć do sucha i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
3
Nie zakłócając żwiru, wlej większość moczonej cieczy do szklanki; dodaj wodę, aby uzyskać 2/3 szklanki. Wyrzucić ziarnisty płyn. Miskę wypłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W międzyczasie przepłukać quinoa w drobnym sitku pod chłodną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
5
Umieść quinoa w 4-do 5-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 2/3 szklanki płynu do namaczania porcini i bulion. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż quinoa jest po prostu tender do gryzienia, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
BulionBulion
7
Spuścić i zapisać cieczy, dodając tyle wody, aby 1/2 szklanki. Umieść quinoa w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Jak gotuje quinoa, spłukać wspólne grzyby, odciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi, i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
9
W 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, wymieszać szalotki i czosnek, aż szalotki będą wiotkie i zabarwione na brązowo, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj borowiki, wspólne grzyby, seler i rozmaryn. Mieszać często na dużym ogniu, aż grzyby są kulejące i soki gotować od, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
SelerSeler
11
Warzywa wymieszać z komosą ryżową, kawałkami chleba, pietruszką, tymiankiem oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
ChlebChleb
TymianekTymianek
12
Wlać sos quinoa do płytkiej zapiekanki 2 1/2-do 3 1/2-quart i dodać zarezerwowany płyn do gotowania. Przykryć i piec w piekarniku 400 do nagrzania, około 25 minut (30 minut, jeśli schłodzone).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn