SOS Gorgonzola
SOS Gorgonzola może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1217 kalorii, 15g białka, oraz 127 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koszerną sól, ciężką śmietanę, kruchą gorgonzolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS Gorgonzola, Szparagi Z Sosem Gorgonzola, oraz Makaron Z Sosem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Śmietanę zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, następnie gotować szybko przez 45 do 50 minut, aż zgęstnieje, jak biały sos, od czasu do czasu mieszając.
Wyjmij patelnię z ognia i dodaj Gorgonzolę, parmezan, sól, pieprz i natkę pietruszki.
Ubijaj szybko, aż sery się stopią, a następnie podawaj. Jeśli musisz podgrzać, podgrzać sos na małym ogniu, aż się stopi, a następnie energicznie ubijać, aż sos się połączy.