SOS Gorgonzola
SOS Gorgonzola to bezglutenowe i pierwotne SOS. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 127 g tłuszczu, oraz w sumie 1217 kalorii. Ten przepis służy 3. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, natkę pietruszki, kruchą gorgonzolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Gorgonzola, Wieprzowina w sosie Gorgonzola, oraz Kalafior Z Sosem Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, następnie gotować szybko przez 45 do 50 minut, aż zgęstnieje jak biały sos, od czasu do czasu mieszając.
Z ognia dodać Gorgonzolę, parmezan, sól, pieprz i natkę pietruszki.
Ubijaj szybko, aż sery się roztopią i podasz na ciepło. Jeśli musisz podgrzać, podgrzać sos na małym ogniu, aż się stopi, a następnie energicznie ubijać, aż sos się połączy.