SOS Enchilada
Przepis sos Enchilada może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten wegański przepis służy 30 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi ten sos. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, SOS Enchilada, oraz SOS Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 2 składniki ugotować w gorącym oleju w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 2 minuty. Wymieszać cebulę; gotować, często mieszając, 3 minuty lub do miękkości.
Dodać czosnek; gotować, często mieszając, 1 minutę. Wymieszać pozostałe składniki i 3 szklanki wody. Gotować, często mieszając, 15 minut lub aż zgęstnieje.