Sos do spaghetti bolońskiego wolnowarujący
Sos wolnowarowy do spaghetti bolognaise to przepis bezglutenowy na 12 porcji. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 16 g białka i 17 g tłuszczu. Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 19 godzin. Jeśli masz pod ręką kukurydzę ziarnistą, sól, oliwki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał znakomity wynik łyżeczkowy wynoszący 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy jak Spaghetti z dynią i sosem mięsnym w jednym garnku (szybkowar i wolnowar), Jednogarnkowe spaghetti z dynią i sosem mięsnym (szybkowar i wolnowar) oraz Sos do spaghetti w powolnej kuchence .
Instrukcje
Soję zalać wodą i moczyć przez kilka godzin lub przez noc.
W powolnym naczyniu połącz soję, pomidory, cebulę, okrę, zielone oliwki, czarne oliwki, koncentrat pomidorowy, pokrojone pomidory, parmezan, wino, oliwę z oliwek, kukurydzę, oregano, bazylię, przyprawę włoską, sól i pieprz.
Gotuj na małym ogniu przez 12 do 24 godzin, od czasu do czasu mieszając.