Sos Do Pizzy I

Sos Do Pizzy I
Sos do pizzy mogę być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 33 grosze za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka oregano, sól, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Sos do zanurzania pizzy hawajskiej do Pizza Rolls®.

Instrukcje

1
W maszynce połączyć pomidory, czosnek, bazylia, cynamon, sól, pieprz, cukier, oregano, olej i pietruszka. Zmiksować bez upłynniania-powinno pozostać trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn