Sos Do Fastrygowania Octem Ryżowym

Sos Do Fastrygowania Octem Ryżowym
Sos do fastrygowania octem ryżowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten sos ma 184 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Mieszanka skrobi kukurydzianej, octu ryżowego, sosu sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Z Octu Ryżowo-Winnego, Specjalny sos Fastrygujący do grillowanej jagnięciny, oraz Ogórki z Wasabi i octem ryżowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, ocet, ketchup, sos sojowy, imbir, skrobia kukurydziana i czosnek razem w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn