Sos czosnkowo-maślany do ostryg, małży i Małży

Sos czosnkowo-maślany do ostryg, małży i Małży
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc daj sos czosnkowo-maślany do ostryg, małży i Małży spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Mieszanka masła, delikatnych ziół, octu winnego białego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Linguini z małżami i sosem maślanym czosnkowym, Ryby, małże i małże z białym winem i czosnkiem, oraz Małże i małże w tajskim sosie Curry dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn