Sos Chrzanowy Z Sera Pleśniowego

Sos chrzanowy z sera pleśniowego to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1022 kalorii, 9g białka, oraz 108 g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka śmietany, czosnek w proszku, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Ser Pleśniowy-Sos Chrzanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, śmietanę, mleko, ser pleśniowy, ostry sos, chrzan i czosnek w proszku w misce. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin niech smaki mieszają.