SOS Burgundy Mole

SOS Burgundy Mole
Need a SOS bezglutenowy i bezmleczny? SOS Burgundy Mole może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać portobello grzyby, sos sojowy, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Żurawinowy Burgund, Stek z sosem pieczarkowym burgundzkim, oraz Burgundzki sos pieczarkowy na wołowinę na # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć pokrojone grzyby i posiekany czosnek na gorącym oleju, aż będzie chrupiący-miękki; odcedzić. Wymieszać z czerwonym winem i pozostałymi składnikami. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn