SOS Brzoskwiniowo-Habanero Chile
SOS brzoskwiniowo-Habanero Chile jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 3 porcjami. Ten sos ma 301 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, cebula, sok z małży, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, Hot Stuff: Mango-brzoskwinia - sos Barbecue Habanero na # CookoutWeek, oraz Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać czosnek i szalotka, i gotować 1 minutę.
Dodaj habanero chile; gotować 1 minutę. Wymieszać brzoskwinie i gotować 3 minuty.
Dodaj wino; gotować 3 protokół. Wymieszać sok z małży, i gotować 2 Więcej minut.
Mieszanka brzoskwiń proces w robocie kuchennym lub blenderze, aż masywny, zatrzymując się zeskrobać w dół boki; wymieszać sól i pieprz.
Umieścić mieszaninę brzoskwiń w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej w mieszaninę brzoskwini. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Podawać na ciepło na pstrągu z orzechami pekan.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.