SOS Brioche Z Kiełbasą

SOS Brioche Z Kiełbasą
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 148 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas, żeberka selera, sól koszerną i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pancetta Brioche Dressing, Brioche-farsz gruszkowy z włoską kiełbasą i migdałami, oraz Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Rozłóż brioche na blasze do pieczenia i umieścić go w piekarniku, aż lekko tosty, o 10 protokół. Odstawić do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj kiełbasę i rozbij ją na kawałki łyżką. Gotować, aż rumiane, a następnie przenieść go do miski z brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać seler do kapieli kiełbasy i gotować, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Włóż kiełbasę do miski brioche. Wymieszać w bulionie i szałwii i wymieszać, aż brioche wchłonie większość płynu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
BriocheBrioche
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Przenieść opatrunek do 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia i gotować, odkryte przez 20 protokół. Przykryć folią i piec do złotego koloru na wierzchu, innym 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn