SOS Brioche Z Kiełbasą

SOS Brioche Z Kiełbasą
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 148 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas, żeberka selera, sól koszerną i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pancetta Brioche Dressing, Brioche-farsz gruszkowy z włoską kiełbasą i migdałami, oraz Szpinak, koper włoski i farsz Kiełbasowy z opiekaną Briochą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Rozłóż brioche na blasze do pieczenia i umieścić go w piekarniku, aż lekko tosty, o 10 protokół. Odstawić do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj kiełbasę i rozbij ją na kawałki łyżką. Gotować, aż rumiane, a następnie przenieść go do miski z brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać seler do kapieli kiełbasy i gotować, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Włóż kiełbasę do miski brioche. Wymieszać w bulionie i szałwii i wymieszać, aż brioche wchłonie większość płynu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
BriocheBrioche
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Przenieść opatrunek do 13 przez 9-calowe naczynie do pieczenia i gotować, odkryte przez 20 protokół. Przykryć folią i piec do złotego koloru na wierzchu, innym 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn