SOS Bourbon
SOS Bourbon to bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 147 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bourbon, mąkę, kapiące patelnie z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to SOS Bourbon, SOS Bourbon-Cream, oraz Jabłko-Bourbon indyk i sos.
Instrukcje
Połącz podroby, szyję i 3 szklanki wody w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut do 1 godziny lub aż podroby będą miękkie. Szczep, rezerwując bulion. Odrzuć szyjkę indyka. Grubo posiekać podroby; odstawić.
Dodaj zarezerwowany bulion (2 szklanki) do kapieli z indyka; mieszaj, aż rumiane kawałki poluzują się z dna patelni do pieczenia.
Przelej bulion i kapiele do rondla, w razie potrzeby, lub kontynuuj gotowanie w patelni umieszczonej nad 2 palnikami na płycie kuchennej. W razie potrzeby wymieszać posiekane podroby. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 3 do 5 minut.
Połączyć mąkę i 1/2 szklanki wody, mieszając aż do wymieszania; stopniowo mieszać w sosie. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę lub aż zgęstnieje. Odstawić jakiś zwykły sos, w razie potrzeby. Czosnek w proszku i bourbon wymieszać w pozostałym sosie.
Napraw to szybciej: Zastąp bulion z kurczaka w puszkach zamiast robienia domowego bulionu, w razie potrzeby.