SOS Bearnaise II
SOS Bearnaise II to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, cebulę, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako sos przyjazny dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Béarnaise, oraz SOS Bearnaise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić masło w średniej szklanej misce i roztopić w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości.
Ubić cebulę, ocet winny, żółtka, śmietanę i sok z cytryny. Doprawić estragonem, pietruszką, solą, musztardą w proszku i pieprzem cayenne; dobrze wymieszać.
Wróć do kuchenki mikrofalowej i gotuj przez 1 1/2 minuty lub aż zgęstnieje, mieszając do gładkości co 20 do 30 sekund.