SOS Bearnaise II

SOS Bearnaise II
SOS Bearnaise II to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, cebulę, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako sos przyjazny dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), SOS Béarnaise, oraz SOS Bearnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masło w średniej szklanej misce i roztopić w kuchence mikrofalowej, około 30 sekund na wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubić cebulę, ocet winny, żółtka, śmietanę i sok z cytryny. Doprawić estragonem, pietruszką, solą, musztardą w proszku i pieprzem cayenne; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wróć do kuchenki mikrofalowej i gotuj przez 1 1/2 minuty lub aż zgęstnieje, mieszając do gładkości co 20 do 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn