Costa del Sol SOS Barbeque może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, ketchupu, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Kostarykańskie smażone krewetki z sosem z marakui, Kostarykańska Kawa Panna Cotta z słodko-gorzkim sosem czekoladowo-rumowym, oraz Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć ketchup, brązowy cukier, czerwona cebula, miód, ocet, masło, czerwony pieprz chile, czosnek, pieprz cayenne, papryka, sól, i czarny pieprz w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 20 protokół. Zmiksować blenderem ręcznym na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ramię
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami