Truskawkowy sos Barbecue to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten sos ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz dżem truskawkowy, sól, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Truskawkowy Sos Barbecue Fasola Pieczona, Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, oraz Kenny Rogers Barbecue Sauce-chociaż mogą już nie być w pobliżu, możesz zrobić sos barbeque tak jak ich dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść truskawki, dżem truskawkowy, ketchup, zieloną cebulę, miód, sos sojowy, sok z cytryny, ostry sos, pokruszony czerwony pieprz, płynny dym i sól w blenderze lub robocie kuchennym; zmiksuj na gładką masę.
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Leese-Fitch Zinfandel z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.