Sos Barbecue Inspirowany Kuchnią Azjatycką
Inspirowany kuchnią azjatycką sos Barbecue może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbek czosnku, imbir, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Azjatycki Sos Barbecue, Azjatycki Sos Barbecue, oraz Grillowane krewetki z azjatyckim sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego.
Żywy rubinowy kolor w szkle, ten Zinfandel 2018 otwiera się aromatami wiśni, prażonego dębu, odrobiną skóry i nutami przypraw. Na podniebieniu doskonale dojrzałym aromatom owoców czerwonej jagody towarzyszy bezszwowa struktura, delikatne utrzymujące się smaki przypraw i smaczne wykończenie.
A vibrant ruby red color in the glass, this 2018 Zinfandel opens with aromas of cherry, toasted oak, a hint of leather and spice notes. On the palate, perfectly ripe red berry fruit flavors are accompanied by a seamless structure, gentle lingering spice flavors, and toasty finish.