Sos Barbecue cioci Julii może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jest idealny do Dzień Ojca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, pieprz, sok pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Julia Child ' s easy Blender Hollandaise Sauce, Julia Child ' s easy Blender Hollandaise Sauce, oraz Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować wina Castoro Cellars Estate Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.