Sos Barbecue Bourbon

Sos Barbecue Bourbon
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, sos Barbecue Bourbon może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako sos Barbecue. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka soku z cytryny, sos pomidorowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Barbecue Bourbon, Sos Barbecue Bourbon, oraz Sos Barbecue Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i olej rozgrzać na patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Cebulę zetrzeć na grubym ruszcie tarki pudełkowej lub drobno zmielić, jeśli nie masz tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso MieloneMięso Mielone
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
3
Dodaj startą cebulę i chile DO KOMBINACJI olej / masło i gotować na średnim ogniu przez 3-4 protokół, lub aż cebula skręcić półprzezroczyste. Nie chcesz, aby cebula zmieniła kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj bourbon: zdejmij patelnię z ognia i dodaj bourbon. Wróć do pieca, ponownie podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj bourbon na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj ketchup, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, melasa, i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Dobrze wymieszać i powrócić do gotowania na wolnym ogniu.
7
Gotować sos przez kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie przetestować smak. Wystarczająco słone? (Powinien być z sosu Worcestershire). Jeśli nie, dodaj sól. Czy jest wystarczająco ostre? Jeśli nie, dodaj trochę proszku cayenne. Czy jest wystarczająco słodki? Jeśli nie, dodaj trochę melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Niech sos gotować powoli, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Trzymaj go na małym ogniu, podczas gdy żebra gotują. Alternatywnie, można zrobić ten sos z wyprzedzeniem i podgrzać go podczas gotowania mięsa. Będzie dobrze w lodówce co najmniej tydzień; ja trzymam swoje przez dwa tygodnie bez problemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Martinelli vigneto di Evo Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" vigneto di Evo " Zinfandel ma na nosie świeże aromaty kompot malinowego, mlecznej czekolady i słodkiego dębu. Słodkie wejście ze smakami konfitur jagodowych i truskawkowego ciasta prowadzi do elastycznych tanin na środkowym podniebieniu i świeżego wykończenia granatu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn