Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, sos Barbecue Bourbon może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako sos Barbecue. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka soku z cytryny, sos pomidorowy, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sos Barbecue Bourbon, Sos Barbecue Bourbon, oraz Sos Barbecue Bourbon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło i olej rozgrzać na patelni z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Cebulę zetrzeć na grubym ruszcie tarki pudełkowej lub drobno zmielić, jeśli nie masz tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Mielone
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka
3
Dodaj startą cebulę i chile DO KOMBINACJI olej / masło i gotować na średnim ogniu przez 3-4 protokół, lub aż cebula skręcić półprzezroczyste. Nie chcesz, aby cebula zmieniła kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj bourbon: zdejmij patelnię z ognia i dodaj bourbon. Wróć do pieca, ponownie podgrzej ciepło do średniej wysokości i gotuj bourbon na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj ketchup, sok z cytryny, ocet, sos Worcestershire, melasa, i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3/4 łyżeczki Melasy
Płatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Dobrze wymieszać i powrócić do gotowania na wolnym ogniu.
7
Gotować sos przez kilka minut, aby połączyć smaki, a następnie przetestować smak. Wystarczająco słone? (Powinien być z sosu Worcestershire). Jeśli nie, dodaj sól. Czy jest wystarczająco ostre? Jeśli nie, dodaj trochę proszku cayenne. Czy jest wystarczająco słodki? Jeśli nie, dodaj trochę melasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Niech sos gotować powoli, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Trzymaj go na małym ogniu, podczas gdy żebra gotują. Alternatywnie, można zrobić ten sos z wyprzedzeniem i podgrzać go podczas gotowania mięsa. Będzie dobrze w lodówce co najmniej tydzień; ja trzymam swoje przez dwa tygodnie bez problemu.
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Martinelli vigneto di Evo Zinfandel. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.