SOS Żurawinowo-Granatowy

SOS Żurawinowo-Granatowy
SOS żurawinowo-granat może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, żurawinę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 100 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to SOS Żurawinowo-Granatowy, Sos Żurawinowy Granat, oraz SOS żurawinowo-granatowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu umieść żurawinę, sok z granatów, cukier biały, cukier brązowy, skórkę pomarańczową i sól i zagotuj na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagody zaczną pękać, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JagodyJagody
SólSól
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia, wymieszać z pestkami granatu i ostudzić przez 30 minut. W razie potrzeby dostosuj konsystencję do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
WodaWoda
3
Podawać natychmiast lub umieścić w hermetycznym pojemniku i przechowywać w lodówce przez okres do dwóch tygodni, podgrzewając ponownie przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn