Sorgo-Szkliwiona Rzepa
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Sorgo-Glazurowana rzepa może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, sok z cytryny, udekoruj: gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Boczek Szkliwiony Z Sorgo, Żeberka szkliwione sorgo-musztarda, oraz Sorghum-Glazurowana Marchewka Dziecięca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rzepa obieramy i kroimy na pół.
Umieść rzepy w jednej warstwie w 12-calowej patelni ciężkiej; dodaj wodę, aby dotrzeć do połowy rzepy (o 1 1 / 2 filiżanki).
Dodać masło i kolejne 3 składniki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-wysokiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Odkryć i gotować, mieszając często, 8 minut lub aż rzepa są miękkie i woda wyparowała. Gotować, często mieszając, 5 Więcej minut lub aż rzepa będzie złoty. Wymieszać z sorgo i 3 łyżki. wody; wrzucić rzepy do herbu.
Dekorować, w razie potrzeby.