Sorbet Żurawinowy
Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koktajl z sokiem żurawinowym o obniżonej kaloryczności, odparowane mleko, żelatynę o Smaku żurawinowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet Żurawinowy, Sorbet Żurawinowy, oraz Sorbet Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1-1/2 szklanki soku zagotować w małym rondlu. Wymieszać żelatynę w dużej misce co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać pozostałe 1-1 / 2 szklanki soku i mleka.
Wlać do patelni 13x9 cali. Zamrozić 1-1 / 2 godziny lub do zamrożenia 1 cal od krawędzi. Mieszanka łyżka do pojemnika robota kuchennego; przykryć. Proces do gładkiej.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Łyżka lub miarka do dań deserowych. Resztki sorbetu przechowywać w zamrażarce.