Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sorbet Borówkowy Imbirowy, Sorbet Imbirowo-Jagodowy, oraz Sorbet Jagodowo-Cytrynowy.
Instrukcje
1
Umieść ocet, 1/4 szklanki wody i przypraw w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj jagody i gotuj na wolnym ogniu kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
4
Dodać cukier i syrop klonowy i doprowadzić do wrzenia, a następnie pozostawić do gotowania i zmniejszyć nieco przez 10-15 minut. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić przez 1-2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Przecedzić mieszaninę przez sitko o drobnej siatce i wymieszać między 1 1/4 A 1 1/2 szklanki zimnej wody, do smaku, a następnie przetworzyć w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta. Pozostawić do firmy się w zamrażarce na co najmniej 2 godziny przed nabieraniem.