Sorbet waniliowy z polewą ananasową

Sorbet waniliowy z polewą ananasową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj Sorbet z fasoli waniliowej z polewą ananasową. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 190 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, fasola waniliowa, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sorbet waniliowy z polewą ananasową, Sorbet Żurawinowo-Waniliowy, oraz Sorbet Żurawinowo-Waniliowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować sorbet, połącz 4 szklanki wody, 1 szklankę cukru i lekki syrop kukurydziany w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści, często mieszając. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
SorbetSorbet
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj fasolę waniliową i świeży sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3
Wlać gorącą mieszaninę cukru na mieszaninę wanilii; dobrze wymieszać trzepaczką. Przykryć i schłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Usunąć i wyrzucić fasolę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
5
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka sorbetu do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić na 4 godziny lub do uzyskania jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
6
Aby przygotować polewę, połącz ciemny rum, wodę, cukier i imbir w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny RumCiemny Rum
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
8
Usunąć i wyrzucić imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
9
Wlać mieszaninę rumu do ananasa; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn