Sorbet mandarynkowy z kremem waniliowym i kandyzowanymi pistacjami

Sorbet mandarynkowy z kremem waniliowym i kandyzowanymi pistacjami
Sorbet mandarynkowy z kremem waniliowym i kandyzowanymi pistacjami to bezglutenowe deser. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz gorzki likier, fasolę wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto piernikowe z lukrem twarogowym i kandyzowanymi pistacjami, Granita mandarynkowa z kremem z wanilii, oraz Granita mandarynkowa z kremem z wanilii.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Lodziarka, kieliszki do martini
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1
Połącz sok mandarynkowy, cukier i Campari, jeśli używasz w średnim rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Schłodzić mieszaninę w lodówce przez około 20 minut, a następnie przetworzyć sorbet w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
CampariCampari
SorbetSorbet
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przelać do miski, przykryć szczelnie i zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny i do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W średniej misce wymieszać cukier, 1 łyżkę wody i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać pistacje i wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
4
Rozprowadzić pistacje na przygotowanej blasze do pieczenia i piec, aż orzechy będą złote i chrupiące, o 8 protokół. Orzechy pozostawić do ostygnięcia, następnie grubo posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Śmietanę umieścić w małej misce. Użyj noża do parowania, aby zeskrobać fasolę z strąka na śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj pustą kapsułkę i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
3
Do kieliszka do martini wlać 2 łyżki kremu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4
Dodaj gałkę sorbetu i udekoruj pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
SorbetSorbet
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn